test

Salon kaupungin terveyspalveluissa avoterveydenhuollossa on haettavana sairaan- ja terveydenhoitajien sekä laitoshuoltajien kesäsijaisuuksia eri terveysasemilla.

Etsimme joukkoomme tekijöitä, jotka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään ovat valmiita tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys. Laitoshuoltajilta edellytetään laitoshuoltajan ammattitutkintoa tai toimitilahuoltajan tutkintoa.

Alan opiskelijoilta sairaanhoitajien sijaisuuksissa edellytämme suoritettuja opintoja vähintään 140 opintopisteen edestä. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta. Tehtävien hoito edellyttää tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, myös covid-19-rokotusten antamaa suojaa. Työntekijä toimittaa covid-19 rokotustodistuksen työnantajalle kirjallisena töihin tullessaan.

Tehtäviin valituilta edellytetään oman auton käyttöä.

Palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tervetuloa iloiseen ja reippaaseen joukkoomme!

Lisätietoja eri yksiköistä löydät www.salo.fi/sosiaalijaterveyspalvelut/terveyspalvelut -sivuilta.

Lisätietoja tehtävistä antavat:
johtava hoitaja Pirjo Parviainen, pirjo.parviainen@salo.fi, p. 044 772 3652
Avoterveydenhuolto:
Läntinen alue oh Tuija Pihlaja-Järvensivu, tuija.pihlaja-jarvensivu@salo.fi p. 044 772 3747, aoh Jonna Elovaara, jonna.elovaara@salo.fi, 0447723061
Itäinen alue: oh Riitta Ahlqvist riitta.ahlqvist@salo.fi p. 044 772 3615

Jos olet etsimämme kesäsijainen, niin sähköisen hakemuksen voit helposti täyttää osoitteessa www.kuntarekry.fi. Vastaa hakulomakkeen kysymykseen mikä on ensisijainen työyksikkötoiveesi ja mitä sijaisuutta haet.

Hakuaika päättyy 31.1.2022 klo 12.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Katso hakuilmoitus.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Avoterveydenhuolto

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Sairaalantie 9, 24130 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat