Skip to main content
test
Sairaanhoitaja/Terveydenhoitaja Paraisten terveysk - Paraisten kaupunki

SAIRAANHOITAJA/TERVEYDENHOITAJA PARAISTEN TERVEYSKESKUS

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi uuden toistaiseksi voimassa olevan SAIRAANHOITAJAN/TERVEYDENHOITAJAN toimen Paraisten terveyskeskukseen 19.12.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Paraisten kaupunki maksaa nyt 200€ rekrytointilisän sosiaali- ja terveydenhuollon rekrytoinneissa 4.10-31.12.2022.

Haemme sinua diabetestiimiimme! Jos olet kiinnostunut diabetestyöstä, silloin olet hakemamme henkilö. Sinulla on hyvä asenne ja nautit potilastyöstä. Arvostamme joustavuutta, muutosvalmiutta, kehittämismyönteisyyttä ja kokemusta itsenäisestä vastaanottotyöstä. Lisäksi arvostamme kykyä työskennellä moniammatillisissa tiimeissä.

Diabeteksen hoidon tavoitteena on mahdollisimman terve ja laadukas elämä, nyt ja tulevaisuudessa. Tavoitteena on potilaan hyvinvointi ja oireettomuus, sekä diabeteksen aiheuttamien lisäsairauksien ehkäisy.

Arvostamme työkokemusta diabetespotilaiden hoidosta. Tarjoamme perehdytyksen työhön ja jatkuvaa lisäkoulutusta tehtävään. Meille on tärkeää työyhteisön positiivinen ja kannustava työilmapiiri. Työsi on päivätyötä.

Tehtävän palkka on 2667,32€.

Kelpoisuusehto:
Terveydenhoitajan tai sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Lisäksi edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää riittävää suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 ja § 48 a mukaista rokotesuojaa. Ennen työn vastaanottamista tehtävään valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteystiedot ja lisätiedot tehtävään liittyen
Osastonhoitaja Janette Sundqvist puh. 040 488 5503
Hoitotyön päällikkö Suvi Simelius-Nieminen puh. 040 821 0606
Haastattelemme jo hakuaikana.
Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 483368. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi 11.12.2022 mennessä. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Paraisten kaupunki, Terveydenhuolto Paraisten terveyskeskus

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 100 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000). Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000. Paraisten kaupunki maksaa nyt 200 €/kk rekrytointilisän sosiaali- ja terveyden huollon rekrytoinneissa 4.10-31.12.2022. Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.


Osoite: Vapparintie 15 a, 21600 Parainen

Sinulle suositellut työpaikat