test

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja, Sodankylä

Hakuaika päättyy  3.4.2023 12:00

SAIRAANHOITAJAN/TERVEYDENHOITAJAN TOIMI

Haemme Lapin hyvinvointialueelle Sodankylän kotihoitoon sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa vakituiseen palvelussuhteeseen.

Sairaanhoitajan/terveydenhoitajan työ kotihoidossa on itsenäistä, vaihtelevaa ja vastuullista hoitotyötä kannustavassa työyhteisössä. Tarjoamme sinulle päivätyön, joka on pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin. Oletko sinä etsimämme henkilö iloiseen, positiiviseen ja kehittyvään työyhteisöön?

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja laita hakemus kuntarekry.fi-palvelun kautta!

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulun sairaanhoitajan ja terveydenhoitajan tutkinto tai terveydenhuoltoalan aiempi opistoasteen sairaanhoitajan ja terveydenhoitajan tutkinto. Hakijoilta odotamme aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen sekä joustavaa, päättäväistä, kehittämismyönteistä ja lämmintä työotetta sekä kykyä toimia itsenäisesti. Arvostamme asiakaslähtöistä, asiakkaan toimintakykyä edistävää työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja.

Henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus. Työtehtävät edellyttävät ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät SOTE sopimuksen mukaan.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 759/2004 7 §:n 1 mom. mukainen huumausainetestiä koskeva todistus. Toimessa on 4 kk:n koeaika. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Työpaikkamme on savuton, päihteetön ja hajusteeton.

Lisätietoja antavat kotihoidon osastonhoitaja Anne Pystynen 040 522 3009 ja apulaisosastonhoitaja Sini Veikanmaa 040 173 9466

HAKUAIKA: 3.4.2023 klo 12.00 saakka
TYÖ ALKAA: Sopimuksen mukaan
PALKKAUS: SOTE-sopimus
PALVELUSSUHTEEN TYYPPI: Vakituinen, kokoaikatyö

YHTEYSTIEDOT:
Osastonhoitaja Anne Pystynen 040 522 3009
Apulaisosastonhoitaja Sini Veikanmaa 040 173 9466

Osastonhoitaja Anne Pystynen puh. 040 522 3009
Apulaisosastonhoitaja Sini Veikanmaa puh. 040 173 9466

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan