Skip to main content
test
Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja: terveysasema, Kitee; määräaikainen (id6265) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun sotessa on haettavana 30.6.2022 mennessä SAIRAANHOITAJAN/ TERVEYDENHOITAJAN sijaisuudet


Kiteen terveysasemalle on haettavana sairaanhoitajan/terveydenhoitajan sijaisuudet ajalle 1.9.2022 - 1.12.2022, Sijaisuudet täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, jolloin haku päätetään.

Odotamme sinulta valmiuksia tiimityöhön, sillä työhön sisältyy puhelintyöskentelyä moniammatillisessa episoditiimissä ja terveyshyötytiimissä sekä potilasvastaanottoa. Arvostamme hoidontarpeen osaamista sekä kykyä ja joustavuutta toimia muutostilanteissa. Vastaanottoja on myös lauantaisin, jolloin lauantai vuoroja tulee 1-2/lista.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan/terveydenhoitajan tehtävissä. Eduksi katsotaan suoritetut lääkeluvat LOP, iv- ja rokotuslupa sekä kokemus Omaolosta ja OC-puhelinpalvelusta.

Tehtäväkohtainen palkka on: 2595 e/ kk

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Kysy lisätietoja esimiesJuha-Matti Sairanen, juha-matti.sairanen@siunsote.fi, p. 013 3309716

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 19.5.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6265
  • 19.5.2022 - 30.6.2022 23:59
  • KiteePohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat