Skip to main content
test
Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja, terveysasema - Sosiaali- ja terveystoimiala

Tervetuloa Haagan terveysaseman ammattilaisten joukkoon!

Etsimme joukkoomme määräaikaiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa 31.12.2022 asti. Aloitus elokuun aikana sopimuksen mukaan.

Haagan terveysasema on läntisen Helsingin suurin terveysasema, jossa työskentelee tällä hetkellä 16 lääkäriä, 16 terveydenhoitajaa, seitsemän sairaanhoitajaa, kolme perushoitajaa ja lähihoitaja. Haagan terveysasemalla asiakkaat hoidetaan terveys- ja hyvinvointikeskuksen toimintaperiaatteiden mukaisesti moniammatillisissa tiimeissä. Haagan terveysasemalla toimii neljä tiimiä: kaksi terveyden edistämisen tiimiä, yksi kiireellisen hoidon tiimi ja toimistotiimi. Työyhteisömme on avoin ja kannustava. Asiakastyytyväisyytemme vuonna 2022 on 82% ja NPS-suositteluindeksi 56.

Työsi sijoittuu kiireellisen hoidon tiimiin. Työtehtäviisi kuuluu hoidon tarpeen arviointia puhelimitse, toimistossa sekä sähköisten palvelujärjestelmien, Maisan ja Omaolon kautta. Lisäksi teet itsenäistä päivystysvastaanottoa, pientoimenpiteissä avustamista sekä ajanvarausvastaanottoa. Työ on päivätyöluonteista. Puhelintyötä ja sähköisiä viestejä on mahdollista tehdä etätyönä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä kiinnostusta oman työn ja työyksikön kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Huomaathan, että palkkatiedossa ei ole huomioitu 1.6.2022 voimaan tullutta yleiskorotusta. Teemme haastatteluja jo hakuaikana ja täytämme paikan rekrytoinnin aikana sopivan henkilön löytyessä.


Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Luemme eduksi:
- Apotti-osaamisen
- Kokemuksen hoidon tarpeen arvioinnista
puhelimessa/vastaanotoilla/päivystyksessä
- Kokemuksen itsenäisestä hoitajan vastaanottotoiminnasta

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Oskari Nieminen p. 040 682 4484, arkisin klo 9-15

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Lännen terveysasema / Haaga

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Huovitie 5, 00400 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat