Sairaanhoitaja: terveysasema, Kitee; määräaikainen (ID4465) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun sotessa on haettavana 26.5.2021 mennessä SAIRAANHOITAJAN/TERVEYDENHOITAJAN sijaisuus


Kiteen terveysasemalle on haettavana sairaanhoitajan/terveydenhoitajan sijaisuus 31.12.2021 saakka. Sijaisuus täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, jolloin haku päätetään.

Odotamme sinulta valmiuksia tiimityöhön, sillä työhön sisältyy puhelintyöskentelyä moniammatillisessa terveyshyötytiimissä sekä potilasvastaanottoa. Arvostamme monipuolista osaamista sekä kykyä ja joustavuutta toimia muutostilanteissa. Vastaanottoja on myös lauantaisin, jolloin lauantai vuoroja tulee 1-2/lista.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan/terveydenhoitajan tehtävissä. Eduksi katsotaan suoritetut lääkeluvat LOP, iv- ja rokotuslupa sekä kokemus Omaolosta ja OC-puhelinpalvelusta.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia. Työtehtävässä on koeaika.

Kysy lisätietoja esimies Tiia Väkeväinen, 013 330 7379, tiia.vakevainen@siunsote.fi

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 15.4.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-4465
  • 15.4.2021 - 26.5.2021 23:59
  • KiteePohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat