test

Sairaanhoitaja terveysasema

Hakuaika päättyy  1.2.2023 23:59

Etsimme sairaanhoitajia Haminan ja Länsi-Kotkan terveysasemille.

Oletko sinä etsimämme sairaanhoitaja kehitysmyönteisiin työyhteisöihimme? Haemme sairaanhoitajia pitkiin määräaikaisiin työsuhteisiin:

Haminan terveysasemalle ajalle 6.3.2023-18.1.2024

Länsi-Kotkan terveysasemalle ajalle 6.2.2023-13.8.2023

Toivomme sinulta hyvää organisointi- ja priorisointikykyä sekä itsenäistä päätöksentekokykyä. Hyvät vuorovaikutus-ja tiimityötaidot ovat eduksesi. Työskentely vaatii myös vahvaa osaamista hoidontarpeenarvioinnista. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus vastaanottotyöstä ja laaja-alainen osaaminen. Toivomme sinulta kehittämismyönteisyyttä, koska kehitämme työtä terveysasemilla toimintaamme yhä sujuvammaksi ja nykyaikaisemmaksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukainen sairaanhoitajan pätevyys. Tartuntatautilain mukainen rokotussuoja on oltava kunnossa. Noudatamme valinnoissa koeaikaa.

Tarjoamme työnantajana:
- Kilpailukykyisen palkan, joka nousee työvuosien karttuessa
- Vuosiloman, joka pitenee palveluvuosien kertyessä
- Hyvän perehdytyksen
- Monipuolisia tehtäviä osana osaavaa työyhteisöä
- Mahdollisuuden kehittää työtä
- Kattavan koulutuskalenterin

Täytä hakemus, olemme sinuun pian yhteydessä! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Palveluesimies Iina Hirvilahti
p. 040-7732 694
iina.hirvilahti@kymenhva.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Meillä Kymenlaakson hyvinvointialueella töitä tehdään ihmiset edellä. Meille ovat tervetulleita niin pitkän linjan tekijät kuin uudet lupauksetkin. Haluamme, että jokainen alueemme ihminen voi voida elämässään paremmin, ja sitä me tavoittelemme monella eri sektorilla. Siitä me pidämme huolta monipuolisten ammattilaistemme yhteisvoimin. Meillä kaikki kuuluvat porukkaan – haluamme sinutkin mukaan! Tutustu työnantajaan