Skip to main content
test
Sairaanhoitaja terveyskeskuksen sairaalaan - Kaarinan kaupunki

Kaarinan terveyskeskuksen sairaalassa on haettavana sairaanhoitajan vakituinen työsuhde.

Tk-sairaalan osastoilla hoidetaan ja kuntoutetaan akuutisti monisairaita potilaita. Potilaat tulevat TYKS:n alueen sairaaloista. Terveyskeskussairaalassa on kaksi osastoa. Toisen osaston eristyispiirteinä on kuntoutus sekä eristyspotilaan hoito, toisella taas saattohoito sekä akuuttihoito. Lisäksi tk-sairaalassa on koti- ja avosairaalatoimintaa. Tämä työsuhde tulee sijoittumaan ensisijaisesti kuntoutusosastolle. Hoidon tavoitteena on potilaan kuntoutuminen moniammatillisen tiimin yhteistyön tukemana. Kuntoutusta on kehitetty ja teemme tiimityötä yhdessä asiakkaittemme hyväksi. Hoidossa korostuu asiakkaan omien voimavarojen huomioiminen ja kannustaminen omatoimisuuteen. Työ on kolmivuorotyötä.

Sairaanhoitajan tehtävään valittavan tulee olla ammattitaitoinen ja hänen on oltava hyvät asiakaspalvelutaidot sekä aktiivinen työote. Hänen tulee osata toimia yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa. Edellytämme lisäksi kiinnostusta itsensä ja oman työnsä kehittämiseen, ongelmanratkaisukykyä, kokonaisuuksien hahmottamista sekä hyvää organisointikykyä.

Haemme työyhteisöömme sitoutunutta ja motivoitunutta sairaanhoitajaa, joka on kiinnostunut potilaiden akuuttihoidosta ja kuntoutuksesta. Osastolla on mahdollisuus oppia vaativaa ja monipuolista potilaiden lääkehoitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn. Kannustamme työntekijöitämme oman osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvän ammatillisen tuen. Tehtäväkohtainen palkka on 2595,79 €/kk.

Edellytämme sairaanhoitajan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista laillistusta sairaanhoitajan tehtävään. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Hakijan on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Koeaika on 6 kuukautta.

Tehtävä täytetään 17.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Kirsi Telén
040 5408911
kirsi.telen@kaarina.fi
osastonhoitaja Anniina Tolonen
050 3145264
anniina.tolonen@kaarina.fi

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut, Terveyskeskuksen sairaala

Kaarina on yli 35 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 2000 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.


Osoite: Voivalantie 5, 20780 Kaarina
Kaarinan kaupunki - Savuton työpaikka Kaarinan kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat