Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, terveyskeskussairaala - Kaarinan kaupunki

Kaarinan terveyskeskussairaalassa on haettavana vakituinen sairaanhoitajan toimi!

Terveyskeskussairaalassa on kaksi osastoa ja työ on kolmivuorotyötä. Toisella osastolla on kehitetty kuntoutusta sekä eristyksien hoitoa. Toisella saattohoitoa sekä akuuttihoitoa. Yhteistyössä kotisairaalan kanssa myös avosairaala toimintaa. Sairaanhoitajan tehtävään valittavan tulee olla ammattitaitoinen ja hänen on omattava hyvät asiakaspalvelutaidot sekä aktiivinen työote. Hänen tulee osata toimia yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa. Edellytämme lisäksi kiinnostusta itsensä ja oman työnsä kehittämiseen, ongelmanratkaisukykyä, kokonaisuuksien hahmottamista sekä hyvää organisointikykyä.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen pätevyys ja laillistus. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Koeaika on 6 kk.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. osastonhoitaja
Anniina Tolonen
050 3145264
anniina.tolonen@kaarina.fi
vs. johtava ylihoitaja
Riikka Apiainen
050 5954001
riikka.apiainen@kaarina.fi

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut, Terveyskeskuksen sairaala

Kaarina on yli 35 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 2000 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.


Osoite: 20780 Kaarina
Kaarinan kaupunki - Savuton työpaikka Kaarinan kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat