test

Sairaanhoitaja, terveyskeskussairaala, Lempäälä

Hakuaika päättyy  3.2.2023 23:59

Sairaalaosastollamme on haettavana vakituinen sairaanhoitajan toimi.

Terveyskeskussairaalassamme on 25 potilaspaikkaa. Sairaalassa hoidetaan esimerkiksi Tampereen yliopistollisesta sairaalasta jatkohoitoon tulevia potilaita, akuutin sairauden vuoksi tutkimuksiin ja hoitoon vastaanotolta ohjattuja potilaita sekä saattohoidossa olevia potilaita. Osastolla on myös psykiatristen potilaiden Safe-house toimintaa.

Sairaalassamme työskentelee moniammatillinen tiimi, joka koostuu lääkäreistä, lähihoitajista ja sairaanhoitajista sekä kotiutushoitajasta. Työskentelemme kuntouttavalla työotteella ja osastolla työskentelee myös fysioterapeutti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä viihtyisän ja joustavan työyhteisön. Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen rennossa ja moniammatillisessa ilmapiirissä sekä hyvät kouluttautumis- ja kehittämismahdollisuudet.

Hakijalta edellytämme oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus sairaalaosastotyöstä ja monipuolinen osaaminen sairaanhoitajan työhön. Arvostamme positiivista asennettasi.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan tehtävään on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi sairaanhoitajan opistotasoinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE). Työaika on kokoaikatyö, kolmivuorotyö. Koeaika on kuusi kuukautta. Tehtävän aloituksesta sovitaan erikseen.

Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Kiinnostuitko? Kerron mielelläni sinulle tehtävästä tarkemmin. Kysy rohkeasti lisää palvelupäällikkö Anne Backman, puh. 040 487 7631 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Hakuaika päättyy 3.2.2023.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan hyvinvointialue, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Palvelupäällikkö Anne Backman, puh. 040 487 7631, sähköpostitse anne.backman@pirha.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan