Skip to main content
test
Sairaanhoitaja: terveyskeskussairaala, Nurmes; määräaikainen (id7870) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

"Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!"


HAEMME 17.12.2023 MÄÄRÄAIKAISIIN TEHTÄVIIN

SairaanhoitajiaNurmeksen terveyskeskussairaalaan

Sijaisuudet ovat aikaväleille:

 • aloitus mahdollisimman pian - 30.9.2024
 • aloitus mahdollisimman pian - 30.9.2024

TehtävänkuvausTyösi on täynnä jännittäviä haasteita ja mahdollisuuksia, kun osallistut monipuolisiin tehtäviin terveyskeskussairaalamme arjessa. Terveyskeskuksemme on yleislääketieteen akuuttistatuksen omaava, joten työssä kohtaat laaja-alaisesti erilaisia sairauksia ja tutustut niiden hoitomenetelmiin. Pääset vaikuttamaan potilaiden elämään ja tekemään merkityksellistä työtä heidän hyvinvointinsa eteen. Työ on vuorotyönluonteista jaksotyötä eli töitä tehdään kolmessa vuorossa. Myös osa-aikatyö mahdollista. Terveyskeskussairaala kuuluu ikäihmisten palvelujen toimialueeseen.

Työyhteisön esittelyHoidamme potilaita useilta erikoisaloilta mm. sydän-, syöpä-, dialyysi-, diabetes-, erilaisia murtuma-, halvaus-, kuntoutus- ja dementiapotilaita. Lisäksi on haavahoitoja, päihde-, psykiatrisia ja saattohoitopotilaita sekä erilaisia tarkkailupotilaita. Kerran viikossa hemodialyysia tekevät sairaanhoitajat toteuttavat biologisten lääkeaineiden infuusiot avohoidon potilaille.

Meillä on myös mahdollisuus harjoitella hoitoelvytystä arkisin, koska yksiköstä löytyy elvytysnukke ja elvytyskouluttaja! Kehitämme ja ylläpidämme muutenkin työntekijöidemme osaamista.

Meille on tärkeää, että nautit työstäsi ja voit hyvin, sillä onnellinen työntekijä takaa onnellisen asiakkaan.

 • Uusi työntekijä on aina rikkaus, joten toivomme, että tuot ideoitasi kuuluvaksi työssä
 • Työ on monipuolista ja mahdollistaa laaja-alaisen kehittymisen ammattitaitoiseksi hoitotyön osaajaksi, josta työelämä kilpailee
 • Vaikka terveyskeskussairaala ei olisi entuudestaan tuttu niin ei hätää, sillä saat kattavan perehdytyksen työhön taitavilta työkavereiltasi
 • Kunnioitamme toisiamme ja haluamme kasvaa vahvana tiiminä, joten pääset osallistumaan päätöksentekoon ja visioimaan tulevaisuuden työmalleja
Työpaikka sijaitsee osoitteessa Porokylänkatu 1, 75530 Nurmes

KelpoisuusehdotSairaanhoitajilta odotamme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukaista laillistusta tai lupaa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Palkkaus ja edutTehtäväkohtainen palkka on: 3061,20 euroa / kk.

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

 • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
 • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
 • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
 • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
 • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella
Lisätiedot Sijaisuuksien aloitus on sopimuksen mukaan, mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun. Meillä on myös tarjolla vakituisia tehtäviä, jos olet kiinnostunut!

Lisätietoja saat osastonhoitaja Sari Heikkiseltä p. 013 330 6418 tai sari.heikkinen@siunsote.fi

Sijaisuuksia haetaan sähköisesti.

Sijaisuudet täytetään ja haku päätetään soveltuvien hakijoiden löydyttyä.

Joensuussa 23.11.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan
 • Siun sote
 • Työpaikka
 • siso-7870
 • 15.8.2023 - 17.12.2023 23:59
 • Pohjois-KarjalaNurmesKunta

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat