Sairaanhoitaja / Terveyspalvelujen neuvonta - Tampereen kaupunki

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen terveyspalvelujen neuvontaan. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Terveyspalvelujen neuvonnassa sairaanhoitaja tekee itsenäisesti puhelimessa hoidon tarpeen kiireellisyyden arviointia, antaa kotihoito-ohjeita ja palveluohjausta sekä ajanvarausta. Yksikössä vastataan myös hammashuollon neuvonnasta ja päivystysajanvarauksesta suun terveydenhuollon ajanvarauksen ollessa suljettu. Lisäksi sähköiset palvelut ja erityispalvelut (esim. Omaolo, Chat, kuulo- ja puhevammaisten tekstiviestipalvelu ja fysioterapeuttien suoravastaanoton ajanvaraus) organisoidaan terveyspalvelujen neuvonnan henkilökunnan toimesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme lisäksi voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai sen suorittamista työsuhteen alussa sekä tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotesuojaa. Eduksi katsomme laajan perusterveydenhuollon tehtäväkentän osaamisen. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehitysmyönteistä asennetta, erityisesti digitalisaation suhteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 040 801 6175 (6.10.2020 alkaen) ja osastonhoitaja Jaana Knuuttila-Järvinen, puh. 050 321 5177.

Hakuaika päättyy 20.10.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 040 801 6175 (6.10.2020 alkaen) ja osastonhoitaja Jaana Knuuttila-Järvinen, puh. 050 321 5177

Vastaanottopalvelujen palveluryhmä / Terveyspalvelujen neuvonta
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka