Sairaanhoitaja / Tesoman kotihoito - Tampereen kaupunki

Sairaanhoitaja toimii kotihoidon hoitajatiimin hoitotyön asiantuntijana. Sairaanhoitaja vastaa asiakkaiden hoidon suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Sairaanhoitaja työskentelee sekä itsenäisesti että moniammatillisissa tiimeissä. Työaika on jaksotyö, vuorotyö 38,75 h/vko.

Oletko sinä etsimämme sairaanhoitaja läntiselle palvelualueelle? Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen, jolla toivomme olevan jo kokemusta ikäihmisten hoitamisesta, sekä kotihoidosta.

Etsimämme sairaanhoitaja on joustava ja yhteistyökykyinen. Hän viihtyy työyhteisössä ja toimii oma-aloitteisesti. Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.9.2020-30.4.2021.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä valitulta edellytetään Love -lääkehoidon perusteet (LOP, PKV), rokotuslupa, LOVe KIPU, LOVe IV suorittamista ennen työsuhteen alkamista.

Toivomme, että nautit ammattitaitosi jakamisesta sekä lähihoitajien kanssa asioiden pohtimisesta. Eduksi katsotaan kiinnostus vanhustyöstä, työn kehittämismyönteisyys, B-ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus.

Tehtävässä suositellaan vahvasti tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa.

Työhyvinvointi on meille tärkeää ja yhdessä selviämme arjen eteen tuomista haasteista.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Kaisa Luostarinen, puh. 050 531 7157, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 9.7.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Kaisa Luostarinen, puh. 050 531 7157, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Ikäihmisten palvelut, Kotihoito Tesoma
Osoite: 33310 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!