Sairaanhoitaja - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Sairaanhoitaja - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Etsimme sinua, jolle palliatiivisen potilaan hoitaminen on lähellä sydäntä.

Osastollamme hoidetaan palliatiivista sairaalahoitoa tarvitsevia potilaita. Osastolla on 24 potilaspaikkaa. Keskeisinä periaatteina ovat potilaslähtöisyys, potilaan toimintakyvyn ja oma-toimisuuden tukeminen, omaisyhteistyö sekä hyvä oireenmukainen hoito elämän loppuvaiheessa sekä saattohoitotyö.

Sairaanhoitaja vastaa vuodeosastolla kokonaisvaltaisesti palliatiivisen potilaan hoitotyöstä ammatillisten toimintaperiaatteiden mukaan moniammatillisessa työryhmässä.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Lisäksi edellytämme tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitajalta vaaditaan empatiakykyä ja arvostavaa suhtautumista elämänsä viimeisiä päiviä eläviä potilaita ja heidän läheisiään kohtaan, mutta myös halua sitoutua aktiivisen oirehoidon toteuttamiseen. Työ on kolmivuorotyötä.

Eduksi luetaan kokemus palliatiivisesta ja saattohoitotyöstä.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tove Vahala aoh, puh. 044-9073604, tove.vahala@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Terveyspalvelut, Sairaalapalvelut, Palliatiivinen osasto
Osoite: Vähäheikkiläntie 3, 20700 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestä-vällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan