Sairaanhoitaja - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Sairaanhoitaja - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Etsimme yksikköömme sairaanhoitajaa, jolle potilaan hyvä ja laadukas hoito on sydämen asia. Haluat hoitaa potilaat yksilöllisesti kohdaten. Et pelkää haasteita ja erilaiset laitteet potilaan hoidossa eivät sinua pelota. Ymmärrät, että monien potilaan elämän tärkeiden laitteiden ja apuvälineiden keskiössä on kuitenkin ihminen, joka ansaitsee ammattitaitoisen ja välittävän henkilökunnan avun tilanteessa, jossa itse ei kaikesta yksin selviä esimerkiksi sairauden vuoksi. Hengityshalvausyksikössä työskentelee 3 sairaanhoitajaa ja 14 lähihoitajaa.

Hengityshalvausyksikössä sairaanhoitajan työnkuva sisältää osallistumisen potilaan perushoitoon mutta myös laajemman vastuun ottamisen yksikön potilaiden hoidon suunnittelusta ja toteuttamisesta. Näiden lisäksi hengityshalvausyksikössä toimivan sairaanhoitajan tulee hallita akuuttitilanteiden hoito sekä laitteiden ja hoitovälineiden huolto. Hengityshalvauspotilaat tarvitsevat myös paljon tukea ja lähellä oloa, joten työ vaatii yksikön työntekijöistä hyviä vuorovaikutustaitoja teknisen osaamisen lisäksi. Jokainen yksikön uusi työntekijä perehdytetään 4-5 päivää hengityshalvauspotilaan hoitotyön erityispiirteisiin.

Tervetuloa mukavaan työyhteisöömme.

Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Lisäksi edellytämme aitoa kiinnostusta hengityshalvauspotilaan hoitotyötä kohtaan sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

oh Satu Laine
puh. 040-1503179
email. satu.laine@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Terveyspalvelut, Sairaalapalvelut, Hengityshalvausyksikkö
Osoite: Vähäheikkiläntie 3, 20700 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestä-vällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan