Sairaanhoitaja - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Sairaanhoitaja - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Miltä kuulostaisi työpaikka, jossa viihdytään? Tule Resurssipooliin!

Kotihoito on tarkoitettu vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joiden toimintakyky rajoittaa itsenäistä suoriutumista arjen toiminnoissa. Kotihoidon sairaanhoitajana vastaat tiimin asiakkaiden hoidon arvioinnista ja toteutuksesta sekä toimit tiimien sairaanhoidon asiantuntijana. Sairaanhoitajan työ vaatii ryhmätaitoja, oma-aloiteisuutta sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Resurssipoolin nykyiset neljä sairaanhoitajaa kuvaavat työtään mielenkiintoisena, haastavana ja itsenäisenä: Meillä on täällä hyvä meininki ja reipas ja välitön työyhteisö. Päivämme ovat erilaisia ja omaa osaamistaan saa jakaa sekä haastaa itseään. Me Resurssipoolilaiset olemme ajanhermolla kotihoidon toiminnasta, olemme näköalapaikalla. Työ sisältää liikkumista eri kotihoidon yksiköissä, joten Turku ja kotihoidon työntekijät tulevat tutuiksi. Kaupunki mahdollistaa mielenkiintoiset koulutukset ja tarjoaa muun muassa noin 170 euron arvoisen tyky-rannekkeen Turun eri vapaa-ajan palveluihin. Meidän joukkoon sopii huumorintajuinen, reipas ja muutoksiin mukautuva työkaveri. Työpäivämme sijoittuvat pääosin arkiaamuihin, joten työn ja vapaa-ajan yhdistäminen on helppoa. Terveisin: Resurssipoolin sairaanhoitajat Memmu, Tuulia, Heidi ja Ulla!

Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Lisäksi edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttöä työtehtävissä.

Eduksi luetaan voimassa oleva LOVe -lääkelupa.

Vahvuutemme on tiivis työyhteisö, jossa viihdytään! Vuoden 2018 Kunta 10 -kyselyssä 83,3 % työntekijöistämme suosittelee työnantajaa. Syksyn 2018 henkilöstökyselyssä 95 % kertoi viihtyvänsä hyvin tai erittäin hyvin Resurssipoolissa. Hae mukaan!

Lisätietoja

http://www.turku.fi/kotihoito

palveluesimies Päivi Kaisti p. 040 634 1206 / paivi.kaisti@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Resurssipooli
Osoite: Turku, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan