Sairaanhoitaja toimi, kuntoutus - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme osaavaa ja motivoitunutta sairaanhoitajaa moniammatilliseen työyhteisöömme kuntoutuksen poliklinikoille. Ensisijaisesti työalueenasi on fysiatrian poliklinikka, mutta työskentelet myös kivunhoitoyksikössä sekä kuntoutustutkimus- ja erityispoliklinikoilla. Fysiatrian poliklinikka on tuki- ja liikuntaelinsairauksien diagnostiikkaan ja kuntoutukseen erikoistunut moniammatillinen lähetepoliklinikka, jossa toteutetaan yksilö- ja ryhmäkuntoutusta. Kivunhoitoyksikkö on kroonisen kivun hoitoon erikoistunut konsultoiva lähetepoliklinikka. Kuntoutustutkimus- ja erityispoliklinikat ovat lähetepoliklinikoita sisältäen kuntoutustutkimuksia, työkykyarvioita ja kuntoutuksen suunnittelua.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista ja kehittävää työotetta, vastuullisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kehittää työtä yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa. Eduksi katsomme työkokemuksen kuntoutuksen parissa moniammatillisessa työyhteisössä sekä osaamisen yksilö- ja ryhmäohjauksesta. Arvostamme digiosaamista ja kykyä omaksua helposti uusia asioita sekä toimintavalmiutta nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Sairaanhoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat 3.8.2020 alkaen osastonhoitaja Kristiina Hänninen p. 050 412 0927 tai ylihoitaja Katri Korolainen p. 040 0811 936. S-postit:etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, OYS, Operatiivinen tulosalue, Kuntoutus, Fysiatrian pkl
Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.