test

Sairaanhoitaja, toimi, mielenterveyskotikuntoutus

Hakuaika päättyy  16.6.2023 14:30

Haemme sairaanhoitajaa toimeen mielenterveyskotikuntoutukseen. Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Eteläisen alueen mielenterveyskuntoutujien asumispalveluiden yksiköt järjestää palveluita Nivalassa, Sievissä, Haapajärvellä, ja Pyhäjärvellä. Avoinna oleva toimi sijoittuu pääasiassa Nivalan ja Sievin alueelle.

Mielenterveyskotikuntoutus tukee mielenterveys-/päihdekuntoutujan kotona asumista ja arjessa pärjäämistä. Kotikuntoutuksen avulla autetaan asiakasta hallitsemaan sairauden oireita niin, että hän pystyy asumaan kotonaan ja välttämään mahdollista laitoshoidon tarvetta. Sairaanhoitaja toimii lähihoitajien ammatillisena tukena ja osallistuu asiakkaiden hoitoprosessiin. Sairaanhoitaja vastaa osaltaan asiakkaiden hoidontarpeen arvioinnista ja kuntoutussuunnitelmien laatimisesta sekä niiden päivittämisestä. Sairaanhoitaja tekee moniammatillista yhteistyötä oman tiimin lisäksi lääkärin ja muiden yhteistyötahojen kanssa sekä osallistuu hoitoneuvotteluihin. Työ on kokopäiväistä päivätyötä.

Arvostamme kokemusta mielenterveyskuntoutujien parissa tehdystä työstä. Psykiatriseen hoitotyöhön suuntautuneisuus tai alaan liittyvä muu pätevöityminen on eduksi. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja kykyä sopeutua joustavasti muuttuviin tilanteisiin.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Anne Palokangas, p. 0401319517. Sähköposti: anne.palokangas@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan