Sairaanhoitaja,toimi,Naistentautien leikkausosasto - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitaja, oletko asiantuntija leikkauspotilaan hoidossa? Etsimme joukkoomme Naistentautien leikkausosastolle leikkaussairaanhoitajaa vakituiseen toimeen. Tule osaksi ammattitaitoista tiimiämme!

Naistentautien leikkausosastolla hoidetaan pääasiassa synnytysten ja naistentautien vastuualueen potilaita yhteistyössä sairaalan muun henkilöstön kanssa. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi loistavassa työyhteisössä sekä erikoissairaanhoidon kehittyvän työympäristön, kannustavan työyhteisön sekä tehtävän vaativuuden mukaisen palkan. Työ osastollamme on kolmivuorotyötä sisältäen kotivarallaoloa, työvuorosuunnitteluamme ohjaa työaika-autonomia.

Toivomme sinulta aktiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja. Arvostamme perioperatiivista koulutusta ja aikaisempi monipuolinen työkokemus leikkausosastolta katsotaan eduksi.

Sairaanhoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Hilkka Määttä, p. 040 504 3041 ja vastuualueen ylihoitaja Jaana Roininen, p. 040 822 1526. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Lasten ja naisten tulosalue, Synnytykset, naistentaudit ja genetiikka, Leikkaussali, naistentaudit

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat