test

Sairaanhoitaja, toimi, päihdetyö, Nivala

Hakuaika päättyy  16.6.2023 14:30

Haemme sairaanhoitajaa päihdehuollon avopalveluiden toimeen. Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Eteläisen alueen päihdehuollon yksiköt järjestää palveluita Nivalassa, Sievissä, Haapajärvellä, Reisjärvellä ja Pyhäjärvellä. Avoinna oleva toimi sijoittuu pääasiassa Nivalaan.

Sairaanhoitajan tehtävä päihdehuollossa sisältää asiakkaiden ohjausta, hoitoa ja neuvontaa päihteidenkäyttöön ja riippuvuuksiin liittyen. Työhön kuuluu erilaiset päihdeseurannat ja lääkehoidon toteuttaminen. Yksilöhoidon lisäksi voidaan toteuttaa pari, perhe ja verkostotyöskentelyä. Työ on moniammatillista ja kokopäiväistä päivätyötä.

Arvostamme alaan liittyviä koulutuksia ja aiempaa kokemusta päihdeasiakkaiden kanssa tehdystä työstä. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja kykyä sopeutua joustavasti muuttuviin tilanteisiin.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja antaa hoitotyön päällikkö Anne Palokangas, p. 0401319517. Sähköposti: anne.palokangas@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan