test

Sairaanhoitaja, toimi, Siirinkoti

Hakuaika päättyy  1.12.2023 14:30

Haemme Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle Ikäihmisten palvelujen ympärivuorokautisen asumisen vastuualueelle sairaanhoitajaan toimeen Rajakylän hoivan Siirinkotiin.

Sairaanhoitajan tehtävänkuva sisältää vastuullista ja monipuolista hoitotyötä. Tehtäviisi kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, lääkehoidon kokonaisuudesta vastaaminen, sairaanhoidolliset tehtävät sekä omaisyhteistyö. Sairaanhoitaja toimii moniammatillisen tiimin vetäjänä. Työ on kaksivuorotyötä ja työvuorosuunnitteluamme ohjaa työaika-autonomia

Ympärivuorokautinen asuminen on suunnattu ikäihmisille, joilla on fyysistä, psyykkistä, kognitionaalista ja/tai sosiaalista toimintakyvyn alenemista niin, etteivät he enää selviydy kotona omaisten ja/tai kotihoidonkaan turvin, mutta eivät toisaalta tarvitse ympärivuorokautista laitoshoitoa. Siirinkodissa toiminta-ajatuksena on hoitaa asiakasta hänen voimavarojaan ja yksilöllisyyttään kunnioittaen sekä kuntoutumista tukien. Tavoitteena on turvata iäkkään henkilön asumisen pysyvyys samassa palveluasumisen yksikössä elämänsä loppuun asti.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta sekä myönteistä suhtautumista ikäihmisten palveluiden ja hoitotyön kehittämiseen. Ammatillisen osaamisen lisäksi arvostamme kokemusta ikäihmisten hoitotyöstä, hyviä vuorovaikutustaitoja, eduksi luetaan kinestetiikan -toimintamallin tunteminen ja RAI-osaamista.

Sairaanhoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Toimeen valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Lisätietoja antaa vs. vastuuyksikköpäällikkö Mari Huotari, p. 044 703 5149. Sähköposti: mari.huotari@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.

Tutustu työnantajaan