Sairaanhoitaja toimi, urologian poliklinikka - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Urologian poliklinikka tarjoaa palveluja ERVA -alueen (sairaanhoitopiirin erityisvastuualue) potilaille. Potilaat tulevat poliklinikkakäynnille joko lähetteiden perusteella tai kontrolliin määrättyinä. Urologian poliklinikalla tehdään runsaasti erilaisia toimenpiteitä ja annetaan lääkehoitoja sekä tehdään lääketieteellistä tutkimusta. Työ on päivätyöluonteista ja työvuorosuunnittelua ohjaa työaika-autonomia.

Haemme joukkoomme osaavaa, motivoitunutta ja urologisen potilaan hoitotyöstä kiinnostunutta sairaanhoitajaa. Sairaanhoitaja tekee mm. virtsateiden toiminnan ja häiriöiden tutkimuksia, opettaa toistokatetrointipotilaita, antaa hoitoja virtsanpidätyskyvyttömille potilaille, ohjaa apuvälineiden käytössä ja neuvoo erektiohäiriöpotilaita lääkehoidoissa ja apuvälineiden käytössä.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä, sitoutumista ja innovatiivista työotetta sekä kykyä kehittää hoitotyötä osana huippuammattilaisten tiimiä. Kokemus kirurgisen potilaan hoitotyöstä, aktiivisuus ja oma-aloitteisuus, sekä kyky ja halu muuttua työtehtävien mukaisesti katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi uroterapeutin lisäkoulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työssä vaaditaan hyviä tietoteknisiä taitoja.

Sairaanhoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Marja Niskasaari, p. 040 504 8699 tai ylihoitaja Merja Fordell, p. 0400 802 888.
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, OYS, Operatiivinen tulosalue, Pehmytkudoskirurgia
Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.