Sairaanhoitaja, Toimintakeskus Veturi - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Sairaanhoitaja, Toimintakeskus Veturi - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Psykososiaalisen kuntoutuksen palveluihin Toimintakeskus Veturiin haetaan sairaanhoitajaa.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu ryhmämuotoisen psykososiaalisen kuntoutuksen suunnittelu, toteutus ja kehittäminen osana työryhmää erilaisten ryhmätoimintojen tuottamisen muodossa. Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen työnkuvan ja innostavan ja mukavan työyhteisön. Toimeen valittavalta edellytetään halua sitoutua Eksoten arvoihin ja strategiaan. Eduksi luetaan kokemus psykososiaalisesta kuntoutuksesta, mielenterveys- ja/tai päihdetyöstä. Halu kehittyä työssä ja kehittää tukee tehtävässä onnistumista.

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun asetuksen mukainen laillistettu sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto sekä laillistus. Valmistumisvaiheen opiskelijat voidaan ottaa huomioon tehtävää täytettäessä.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärin- tai terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tiimivastaava Maiju Taskula, puh. 040 500 0318, maiju.taskula@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Aikuisten psykososiaaliset palvelut, Kuntouttava päivätoiminta
Osoite: Ratakatu 28, 53100 Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan