Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Töölön kotihoito - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme Töölö 3 lähipalvelualueelle ammattitaitoista ja positiivisen asenteen omaavaa sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Työn aloituksesta voidaan sopia joustavasti!

Sairaanhoitajan työ meillä kotihoidossa on pääasiassa päivätyötä. Työ on monipuolista, liikkuvaa ja asiakaslähtöistä tiimityötä. Työtä tehdään paljon itsenäisesti, mutta samalla myös moniammatillisia verkostoja hyödyntäen. Työtilanteet ja suunnitelmat saattavat muuttua lennosta kesken päivän, joten joustavuus on olennainen taito tässä työssä. Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan aikatauluusi ja itseohjautuva työskentelytapa on osa sairaanhoitajan työnkuvaa. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen.

Voit olla jo konkari tai vasta uraasi aloitteleva sairaanhoitaja. Olipa kokemusta sairaanhoitajan työstä kertynyt vähän tai paljon, niin tärkeintä on, että omaat reippaan ja avoimen otteen työhön.

Toimistomme sijaitsee Mechelininkatu 46:ssa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Asiakkaille liikumme joustavasti kaupungin pyörillä, kävellen tai julkisilla. Saman katon alla toimii toinenkin lähipalvelualue, jonka kanssa teemme yhteistyötä.

Tervetuloa meidän tiimiimme!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Helsingin kaupungin sotessa olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset esimerkiksi henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta tai hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esihenkilö Katja Alasvuo, katja.alasvuo@hel.fi, p. 09 310 44544

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Eteläinen Kotihoitoyksikkö, Lähipalvelualue Töölö 3

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Mechelinkatu 46 B, 3krs, 00250 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat