Sairaanhoitaja - Tampereen kaupunki

Sairaanhoitaja - Tampereen kaupunki

Etsimme Koukkuniemen vanhainkotiin Urpula-taloon vakituiseen sairaanhoitajan toimeen henkilöä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot, tiimityössä tarvittavaa joustavuutta sekä innostusta kehittää asiakaslähtöistä hoitotyötä Koukkuniemen vanhainkodissa.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluvat mm. asiakkaiden voinnin seuranta, lääkehoito ja hoitotoimet jokaisessa työvuorossa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana ja työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä gerontologisen kuntouttavan hoitotyön mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja. Tehtävässä edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista ennen työsuhteen alkamista sekä tartuntatautilain 48§:n edellyttämää tautisuojaa.

Eduksi katsotaan kokemus gerontologisesta vanhustyöstä sekä arvostava ja inhimillinen työote ja ammatillisten valmiuksien lisäksi muut henkilökohtaiset vahvuudet ja ominaisuudet, joita sairaanhoitajan tehtävässä voi asiakaslähtöisesti hyödyntää. Työ on vuorotyötä, painottuen aamu- ja iltavuoroihin.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Satu Mikkola, puh. 040 806 3737 ja vastaava palveluesimies Tarja Lehtikangas, puh. 040 759 1398.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät yleisen kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Tampereen kaupungin työntekijänä sinulla on oikeus ison organisaation etuihin, kuten työterveyshuoltoon ja vakuutuskassan etuuksiin. Kaupunki myös tarjoaa mahdollisuuden harrastaa liikuntaa ja kulttuuria etusetelin avulla. Näiden lisäksi tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet monialaiseen ja ammatilliseen yhteistyöhön ja kehittämiseen.

Hakuaika päättyy 21.11.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Satu Mikkola, puh. 040 806 3737 ja vastaava palveluesimies Tarja Lehtikangas, puh. 040 759 1398.

Ikäihmisten palvelut, Koukkuniemen vanhainkoti
Osoite: Rauhaniementie 19, 33180 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi. Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!