Sairaanhoitaja - Tampereen kaupunki

Sairaanhoitaja - Tampereen kaupunki

Haemme Syömishäiriöyksikköön psykiatriaan suuntautunutta sairaanhoitajaa. Syömishäiriöyksikössä tarjotaan avohoidossa erikoissairaanhoitoa aikuisikäisille syömishäiriöpotilaille (intensiivijaksot päiväosastolla sekä määräaikaiset polikliiniset yksilö-, ryhmä- ja perhetapaamiset).

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitajan tutkinto, jossa suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyö/psykiatrinen hoitotyö tai näitä vastaava lisäkoulutus. Lisäksi sairaanhoitajalla tulee olla laaja-alainen työkokemus psykiatrisesta- sekä syömishäiriöisten potilaiden hoitotyöstä.

Eduksi katsotaan kliiniseen työhön soveltuvat terapia- ja terapeuttiset menetelmäkoulutukset. Haemme hyvät suulliset-, kirjalliset- ja vuorovaikutus- sekä yhteistyötaidot omaavaa henkilöä, jolla on myös kehittämisosaamista ja - halukkuutta toimia yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6§:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.
Lisäksi edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat hoitotyön päällikkö Anu Vähäniemi 0408007387 tai osastonhoitaja Eija Alanen 0408063023.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.
Hakuaika päättyy 21.11.2019

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

hoitotyön päällikkö Anu Vähäniemi 0408007387 tai osastonhoitaja Eija Alanen 0408063023.

Tampereen kaupunki, Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Syömishäiriöyksikkö
Osoite: PL487, 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!