Sairaanhoitaja - Tampereen kaupunki

Sairaanhoitaja - Tampereen kaupunki

Vahvistamme Kissanmaan  kotihoidon ammattitaitoista henkilöstöä ja haemme oman työn ja toiminnan kehittämisestä innostunutta ja osaavaa sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen.  Tehtävän aloitus 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.
Työtehtäviin kuuluu sairaanhoitajan tehtävät kotiin vietävissä palveluissa. Sairaanhoitaja toimii tiimissä hoitotyön asiantuntijana. Hakijalta toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimityössä tarvittavaa joustavuutta sekä innostusta asiakaslähtöiseen vanhustyöhön. Lisäksi tehtävässä edellytetään kykyä vastata asiakkaita koskeviin konsultoiviin kysymyksiin.
Sairaanhoitajalla on keskeinen rooli hoitotyön laadunvarmistamisessa ja kehittämisessä.
Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja. Tehtävissä edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista ennen työsuhteen alkamista. Suosittelemme vahvasti tartuntatautilain 48§:n mukaista tautisuojaa.
Hakijalle katsotaan eduksi kuntoutumista edistävä työote ja hoitotyön osaaminen sekä aktiivinen ja joustava työote. Eduksi lasketaan myös ammatillisten valmiuksien lisäksi muut henkilökohtaiset vahvuudet ja ominaisuudet, joita laaja-alaisessa tehtävässä voi asiakaslähtöisesti hyödyntää.
Lisätietoja tehtävästä antaa: Kotihoidon esimies Päivi Seppä, puh. 050 596 7538 ja kotihoidon esimies Sirpa Haapalehto, puh 050 301 0378
Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät yleisen kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.
Tampereen kaupungin työntekijänä sinulla on oikeus ison organisaation etuihin, kuten työterveyshuoltoon ja vakuutuskassan etuuksiin. Kaupunki myös tarjoaa mahdollisuuden harrastaa liikuntaa ja kulttuuria etusetelin avulla. Näiden lisäksi tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet monialaiseen ja ammatilliseen yhteistyöhön ja kehittämiseen.
Hakuaika päättyy 22.7.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere.
Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.  Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Ikäihmisten palvelut/Kissanmaan kotihoito
  • Työpaikka
  • tre-1-291-19
  • 8.7.2019 - 22.7.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

Ikäihmisten palvelut/Kissanmaan kotihoito
Osoite: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Tutustu työnantajaan