Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Tuiran hyvinvointikeskus - Oulun kaupunki

Etsimme joukkoomme Tuiran hyvinvointikeskukseen

SAIRAANHOITAJIA/ TERVEYDENHOITAJIA

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää 31.12.2022 asti, mahdollisesti pidempäänkin. Tehtävät sijoittuvat Tuiran hyvinvointikeskuksen työikäisten vastaanottoon.

Työ on hyvin monipuolista ja vaihtelevaa; akuuttivastaanottoa, kiireetöntä itsenäistä vastaanottoa, puhelintyöskentelyä sekä työskentelyä sähköisten palveluiden parissa. Tuiran hyvinvointikeskus on toiseksi suurin hyvinvointikeskus Oulun kaupungissa, siellä työskentelee moniammatillisessa tiimissä lääkäreitä, sairaanhoitajia, perus-, lähihoitajia sekä fysioterapeutti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet, hyvän, avoimen ja kannustavan työilmapiirin sekä suuren työnantajan henkilöstöedut.

Katsomme eduksi kokemuksen terveysaseman vastaanottotyöstä. Arvostamme joustavuutta, itsenäistä päätöksentekokykyä, aktiivista ja asiakaslähtöistä työskentelyä. Työ edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa sekä kehittävää työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi terveydenhuoltoalan opistotasoinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa. Kyseessä on tehtävä, jonka osalta työnantaja voi tarvittaessa pyytää nähtäväksi huumausainetestin tulosta henkilövalinnan yhteydessä. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/8961/2022. Hakemukset on toimitettava 17.8.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/sosiaali-ja-terveyspalvelut/tuiran-hyvinvointikeskus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palveluesimies Titta Pyttynen, p. 050 597 2572 ja palveluesimies Marja Takalo-Eskola, p. 044 703 4322 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Tuiran hyvinvointikeskus

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: Kangastie 12-16, 90500 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat