Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Tules - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Hei sinä monipuolisen kokemuksen omaava hoitotyön ammattilainen, etsitkö uusia haasteita? Sykkiikö sydämesi ihmisten auttamiselle? Haemme iloiseen tiimiimme Selkäpotilaan hoidon vastuualueelle hoitotyön ammattilaista SAIRAANHOITAJAN tehtävään toimimaan tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitotyön parissa.

Tyks Orto on tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidon ja tutkimuksen huippuosaamisyksikkö Turun yliopistollisessa keskussairaalassa.

Sairaanhoitajana Tules toimialueella vastaat omalta osaltasi potilaiden ohjauksesta, hoidosta ja kuntoutuksesta vuodeosastolla ja tarkkailuosastolla. Vastuualueellamme osa sairaanhoitajista työskentelee myös poliklinikalla. Potilaslähtöistä työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä yhteistyössä lääkäreiden ja fysioterapeuttien kanssa, ortopedisten potilaiden parhaaksi.

Miksi hakisit tätä työtä?
Jos haluat tehdä sosiaalista työtä ihmisten parissa, sairaanhoitajan työ on juuri sellaista. Työn haastavuus ja vastuullisuus motivoivat. On erittäin palkitsevaa, kun hoitotyölläsi saat auttaa potilaita toipumaan ja kuntoutumaan. Tyksissä kannustetaan kouluttautumiseen ja se onkin hyvä väylä erikoistua työssäsi johonkin sinua kiinnostavaan osa-alueeseen. Saat tehdä töitä moniammatillisessa, toisiaan arvostavassa tiimissä. Hyvä työyhteisö tukee ja tuo myös iloa ja huumoria työpäivään. Työelämän joustot ovat tärkeitä, joten tarjoamme mahdollisuuksia mm. perhe- ja työelämän yhdistämiseen siten, että sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi sekä työaikaprosentteihisi.

Mikä voi joskus ottaa päähän?
Työn määrä on vaihtelevaa ja joskus työssä voi olla todella kiire. Poissaoloihin ei aina saada sijaisia nopealla aikataululla, jolloin apuasi voidaan tarvita jollekin toiselle vastuualueelle pikaisellakin aikataululla. Tyksissä kehitetään hoitotyötä ja prosesseja jatkuvasti ja joskus useampi kehitysprojekti vaatii huomiotasi samanaikaisesti, jolloin se voi olla hetkellisesti kuormittavaa.

Mitä ominaisuuksia tarvitset onnistuaksesi?
Sairaanhoitajamme toivovat tulevalta kollegalta hyviä yhteistyötaitoja, joiden ansiosta työ sujuu jouhevasti tässä kehitysmyönteisessä tiimissä. Monipuolinen kokemus sairaanhoitajan työstä, potilastietojärjestelmien hallinta sekä kehitysmyönteinen asenne auttavat sinua pääsemään nopeasti sisälle tähän työhön. Huomioimme mielellämme myös ortopedisestä hoitotyöstä kiinnostuneet vastavalmistuneet sairaanhoitajat. Ruotsin kielitaitoa tarvitset hoitaessasi ruotsinkielisiä potilaitamme. Tärkeintä kuitenkin on, että haluat olla sydämelläsi mukana antamassa tules-potilaillemme parasta mahdollista hoitoa.

Miten onnistumistasi mitataan?
Palaute potilailta, esimiehiltä sekä kollegoilta.

Palkka?
Peruspalkka työn vaativuusluokan mukaan on 2 512,81 €/kk + 2 % yleiskorotus. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. vuoro-, palvelusvuosi (max. 8 %)-, ja henkilökohtainen lisä (max. 12 %). Mikäli olet tehnyt työkokemusvuosia VSSHP:ssä kerryttävää työtä aiemmin, sinulla voi olla heti aloittaessasi oikeus palvelusvuosilisään sekä myöhemmin SOTE-sopimuksen mukaisiin 38 lomapäivään.

Työpaikan sijainti?
Tyksin kirurginen sairaala.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Meillä on töissä hyvä syke päällä! Tutustu uratarinoihimme täällä: www.vsshp.fi/fi/ammattilaisille/tyonhakijoille/Uratarinoita

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Elina Lauas puh. 050 310 2723.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 1 Tules, TO1F Selkäpotilaan hoito

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä.

Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Luolavuorentie 2, 20700 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat