test

Sairaanhoitaja,Turku Lehmusvalkama

Hakuaika päättyy  27.3.2023 14:00

Kiinnostaako sairaanhoitajan kesätyö kotihoidossa osana moniammattilista tiimiä? Tarjoamme kotihoidon sairaanhoitajan toimenkuvaan hyvän perehdytyksen. Otamme huomioon sairaanhoitajan haussa sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on vähintään 140 op suoritettuja opintoja työn alkaessa.

Kotihoidon sairaanhoitaja on hoitotyön asiantuntija kotihoidon moniammatillisessa tiimissä, ja hänellä on oikeus ja kyky tehdä hoitotyöhön liittyviä päätöksiä. Sairaanhoitaja vastaa asiantuntijatehtävistä ja ammattitehtävistä. Hänellä on hoidollinen vastuu asiakkaista, hoitotyön suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Sairaanhoitaja toimii tiiminsä hoitajien tukena.

Lehmusvalkaman kotihoidossa työskennellessä et tarvitse autoa liikkumiseen sillä etäisyydet asiakkaiden välillä ovat lyhyet.

Sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Lisäksi otamme huomioon sairaanhoitajan haussa sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on vähintään 140 op suoritettuja opintoja työn alkaessa.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Kotihoidon lähijohtaja Jani Ilmonen, jani.ilmonen@varha.fi, 050-328 1008

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät Tutustu työnantajaan