Skip to main content
test
SAIRAANHOITAJA, Tuusulan nuorisoasema - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Hei Sinä nuorten kanssa tehtävästä työstä innostunut sairaanhoitaja, kiinnostaako sinua työ nuorten mielenterveyteen ja päihteidenkäyttöön liittyvien asioiden parissa? Tule osaksi nuorisoasemamme tiimiä!

Nuorisoasema palvelee 13-17 -vuotiaita tuusulalaisia nuoria ja heidän perheitään mielenterveyteen, päihteiden käyttöön, pelaamiseen, nuoren kehitykseen ja kasvatukseen sekä perheen sisäisiin vuorovaikutusongelmiin liittyvissä pulmissa. Työn tavoitteena on tukea nuorten mielen hyvinvointia nuoren yksilöllisessä elämäntilanteessa.

Nuorisoasemalla tehtävä työ on itsenäistä ja monipuolista nuoren tilanteesta lähtevää koko perhesysteemin huomioivaa työtä. Työmuotoina ovat mm. nuorten tukikeskustelut, päihde- ja mielialan arviot, lääkehoidon seuranta, ryhmämuotoinen tuki sekä vanhemmuuden tukeminen ja konsultaatiot verkostoille. Vaikutusmahdollisuuksia omaan työhön ja työn suunnitteluun on paljon.

Tuusulan nuorisoasema on ammattitaitoinen, innovatiivinen ja kehittämismyönteinen nuorten ja heidän perheidensä kanssa työtä tekevä moniammatillinen tiimi, jossa työskentelee 2 sairaanhoitajaa, erityissosiaaliohjaajaa, ohjaaja, osa-aikainen lääkäri ja psykiatri sekä nuorisoasemapalvelujen esihenkilö. Tiimin vahvan keskinäisen tuen lisäksi työtäsi tukee esihenkilö sekä säännöllinen työnohjaus.

Keusote on koulutusmyönteinen organisaatio ja kouluttaudumme säännöllisesti. Esimerkiksi keväällä 2022 kouluttauduimme lyhytterapeuttisten työmenetelmien käyttöön ja lähitulevaisuuden suunnitelmissamme on kouluttautua lisää masennuksen hoitoon sekä päihdetyöhön.

Työtehtävien hoitamiseksi terapiaosaaminen sekä työkokemus mielenterveyteen tai päihdetyöhön liittyvästä nuorten ja heidän perheidensä parissa tehtävästä työstä ovat eduksesi. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja. Tuusulan kunnan rakenteen mukaisesti työ on jonkin verran liikkuvaa, sillä palvelemme asiakkaitamme Hyrylän lisäksi myös Jokelassa ja Kellokoskella. Kelpoisuusehtona tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen työsuhde 12.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2899,19 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu tästä rekrytointiin ja näe tehtävään vaadittavat luvat
Lisätietoja tehtävästä antaa nuorisoasemapalvelujen esihenkilö Aila Helminen, puh. 050 497 0232, aila.helminen@keusote.fi, lomalla 25.7.-7.8.2022.

Hakuaika päättyy 11.8.2022.

  • Kontaktoimme sekä haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.
Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat