Sairaanhoitaja, Tyks Akuutti Turku

Hakuaika päättyy  29.5.2024 23:59

Tyks Akuutin Turun yhteispäivystys kutsuu sairaanhoitajia riveihinsä! Tarjolla eri pituisia sijaisuuksia.

Tarjoamme vauhdikasta ja haastavaa työtä moniammatillisessa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä hoitotyön ammattilaisille Turun päivystyspisteessä. Haemme osaavaan joukkoomme hyvän työmotivaation omaavia sairaanhoitajia.

Tyks Akuutti tuottaa päivystys- ja ensihoitopalveluita Varsinais-Suomen hyvinvointialueella. Päivystyspalveluita tuotetaan Turussa ympärivuorokautisesti ja työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää asiakaspalvelutaitoa, yhteistyökykyä ja muutosvalmiutta. Arvostamme aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä halua kehittyä työssään.

Tervetuloa joukkoomme!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Tiina Heino, tiina.heino@varha.fi, p. 050 329 9052

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme noin 23 000 asiantuntijan uusi työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! Tutustu työnantajaan