test

Sairaanhoitaja, Tyks kuntoutusosasto

Hakuaika päättyy  1.2.2023 14:00

Tyksin Neurokeskuksen kuntoutusosastolla on haettavana sairaanhoitajan sijaisuus. Sijaisuuden on mahdollista alkaa sopimuksen mukaan ja sen kesto on 31.8.2023 asti. Sijaintimme on Turussa Kaskenlinnan sairaalassa.

Kuntoutusosastolle toimintakyvyn arvioon ja kuntoutukseen tulevat eri ikäiset ja eri elämäntilanteissa olevat aikuiset kuntoutujat Varsinais-Suomesta ja välillä kauempaakin. Jaksoille saavutaan sekä kotoa että toisista hoitoyksiköistä. Kuntoutusosaamista meillä on erityisesti aivoverenkiertohäiriöistä, aivovammoista, kipukuntoutuksesta, selkäydinvammoista sekä tuki- ja liikuntaelimistön ongelmista. Erikoisaloina meillä ovat fysiatria sekä neurologia. Kuntoutusjaksojen pituudet vaihtelevat viikosta kuukauteen tai tarpeen mukaisesti. Kuntoutuspaikkoja osastolla on 16 ja lisäksi 2 päiväkuntoutuspaikkaa.

Sairaanhoitajana sinulla on mahdollisuus toimia osastolla itsenäisessä roolissa osana moniammatillista ryhmää, toimien työryhmissä ympärivuorokautisen hoitotyön asiantuntijana. Käytännössä vastaat sinulle nimettyjen kuntoutujien hoidosta, kuntoutusjakson hoitosuunnitelmista sekä lääkehoidosta. Kuntoutujien toimintakyky vaikuttaa pitkälti hoidon ja avun tarpeeseen. Työyhteisö meillä on keskusteleva ja kannustava, yhdessä myös kehitämme toimintaa kuntoutujien lähtökohdista ja näkemykset huomioiden. Yksin ei tarvitse työtä tehdä.

Voit olla kokenut hoitotyön ammattilainen tai vastavalmistunut, tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja koko moniammatillisen tiimin tuen. Sinulla on myös hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Arvostamme positiivista ja kannustavaa mieltä sekä kiinnostusta kuntoutukseen. Työkokemus neurologisesta hoitotyöstä tai kuntoutuksesta katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme sinulla olevan yhteistyökyky- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta.

Sairaanhoitajan työ kuntoutusosastolla on 3-vuorotyötä. Käytössä meillä on työaika-autonomia ja näin mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin.

Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

virka-aikana
vs. osastonhoitaja Jenni Koskinen p. 02 313 4233
apulaisosastonhoitaja Anne Kuparinen p. 046 9231420 tai kanslia p. 02 313 4285
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät Tutustu työnantajaan