test

Sairaanhoitaja, Tyks Leikkausosasto / A-Totek

Hakuaika päättyy  3.10.2023 23:59

Varsinais-Suomen hyvinvointialueella on haettavana kaksi (2) sairaanhoitajan toimea Turun yliopistollisen keskussairaalan Totek (toimenpide, teho- ja kivunhoito) toimialueella.

Oletko kiinnostunut sairaanhoitajan työstä vaihtelevassa ja uudistuvassa työyhteisössä? Tule mukaan huippuosaajiemme joukkoon! Haemme vakituiseen työsuhteiseen leikkaus- ja anestesiahoitotyöstä sekä päiväkirurgisesta hoitotyöstä kiinnostunutta sairaanhoitajaa.

1. Sairaanhoitajan toimi:
Leikkaus- ja anestesiahoitotyön ensisijainen sijoituspaikka on A-leikkausosasto, jossa hoidetaan pääasiassa plastiikka- ja yleiskirurgian sekä urologian potilaita. Työhön kuuluu sairaanhoitajan tehtävät leikkaussaleissa ja heräämössä. Osastolla leikataan pääsääntöisesti elektiivistä kirurgiaa, jonkin verran myös päivystyspotilaita. Osasto on avoinna arkisin klo 7-19. Osastolla on tällä hetkellä käytössä varallaolo arkipäivisin klo 15.30 - 20.00.

2. Sairaanhoitajan toimi:
Päiväkirurgisen hoitotyön ensisijainen sijoituspaikka on A-päiväkirurginen yksikkö, jossa hoidetaan plastiikka- ja yleiskirurgian sekä urologian potilaita. Työhön kuuluu sairaanhoitajan tehtävät päiväkirurgisessa yksikössä, mm. potilaiden vastaanotto ja preoperatiiviset valmistelut, postoperatiivinen hoito ja ohjaus sekä kotiutus. Osasto on auki arkisin klo 7-19.

Terveydenhuollon ammattilaisille tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvät edellytykset työn tekemiselle ja ammattitaidon kehittämiselle. Tule mukaan kokemaan osaamisen iloa arvokkaassa työssämme!

Eduksi katsotaan perioperatiivinen koulutus ja/tai työkokemus. Arvostamme hyviä työelämätaitoja, positiivista asennetta sekä tiimityöskentelytaitoja sekä itseohjautuvuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.


Lisätietoja

http://varha.fi

Osastonhoitajat Tanja Liukas, p. 050 336 4746 ja Auli Nieminen, p. 050 477 0087 tai ylihoitaja Hanna-Maija Takala, p. 050 438 6092.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on satoja eri ammattinimikkeitä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät

Tutustu työnantajaan