test

Sairaanhoitaja Tyks sairaalapalv./resurssipooli

Hakuaika päättyy  29.11.2023 23:59

Lähtisitkö tekemään kanssamme töitä Tyks sairaalapalveluiden resurssipooliin? Kiinnostaisiko sinua vaihteleva työympäristö sairaalaosastoilla ja kotisairaalatyössä?

Haemme resurssipooliimme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen, kotiosastona Kaarinan sairaalaosasto. Kaarinan lisäksi alueeseen kuuluvat Lieto, Paimio, Raisio, Naantali, Masku, Parainen ja Salo. Työnkuva resurssipoolissa on liikkuva ja työtä tehdään Tyks sairaalapalveluiden yleislääketieteen ja kuntoutuksen tulosalueen eri sairaalaosastoilla sekä kotisairaaloissa. Resurssipooliin kuuluu lähi- ja sairaanhoitajia.

Tässä on loistava tilaisuus innovatiiviselle ja uutta luovalle, näkemykselliselle sairaanhoitajalle. Tule osaksi resurssipoolimme mahtavan mukavaa ja kehittämismyönteistä työporukkaa!

Jos olet henkilö, joka haluaa haastaa itseään monipuolisessa ja vaihtelevassa tehtävässä, saatat olla hakemamme henkilö. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, paineensietokykyä sekä aloitteellisuutta. Tehtävän hoitaminen edellyttää kiinnostusta yksilö- ja tiimityöskentelyyn. Arvostamme nopeaa kykyä omaksua uusia asioita sekä jatkuvaa oman työn arviointia ja kehittämistä. Sairaanhoitajan työ resurssipoolissa on monipuolista ja vaihtelevaa hoitotyötä.

Toivomme uudelta sairaanhoitajalta erityistä kiinnostusta resurssipoolityöhön, vahvoja yhteistyö- ja organisointitaitoja sekä monialaista osaamista. Meiltä saat hyvän perehdytyksen tehtävään, hyvät sisäiset ja ulkoiset koulutusmahdollisuudet ja SHQS-laatujärjestelmän mukaisen laatutyöskentelyn.

Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Palkkauksessa olemme huomioineet tehtäväkohtaisen työnvaativuuden.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillisuus.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.


Lisätietoja

http://varha.fi

Lisätietoja antavat varahenkilöstön vastaava sairaanhoitaja Tiia Mamia-Ranta puh. 040 152 7499, tiia.mamia-ranta@varha.fi ja ylihoitaja Laura Laukkanen puh. 050 365 3592.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Olemme noin 23 000 asiantuntijan uusi työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! *** Vi är en arbetsplats för cirka 23 000 experter – en av de största arbetsgivarna i vårt land. Vi ser till att alla en halv miljon människor inom vårt område får de social- och hälsovårdstjänster de behöver och vi tryggar räddningsväsendet. Vi arbetar med viktiga frågor som berör alla! #ViGörEttGottJobb

Tutustu työnantajaan