test

Sairaanhoitaja,Tyks Salon srl M-TOTEK

Hakuaika päättyy  10.2.2023 14:00

Varsinais-Suomen hyvinvointialueella on haettavana 2 sairaanhoitajan toimea Turun yliopistollisen keskussairaalan Totek palvelualueella. Pääasiallinen työn suorittamispaikka työsuhteen alussa on Salon sairaala.

Leikkausyksikössä hoidetaan viiden eri erikoisalan potilaita: gastrokirurgia, urologia, kardiologia sekä anestesiologia sekä kaihikirurgia. Osastolla on päivittäin käytössä viisi salia ja 6-paikkainen heräämö. Päiki-potilaiden hoito tapahtuu leikkausyksikön tiloissa leikkausyksikön henkilökunnan toimesta. Työhön kuuluu leikkaustiimityöskentelyä sekä anestesia- että instrumenttipuolella ja heräämössä sekä päikityö. Leikkausosasto on auki arkisin klo 8-16, varallaoloa on klo 16-22. Päiki on avoinna klo 7-20. Viikonloppuisin osasto on suljettu.
Haemme sekä saliosaajaa ja/tai päikiosaajaa.

Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastustoimen järjestämisestä 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialuetta rakentavat yhdessä kaikki 27 kuntaamme, sairaanhoitopiiri, erityishuollon palvelut sekä pelastuslaitos.

Meistä tulee noin 23 000 asiantuntijan uusi työpaikka - yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen.

Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa!

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Hanna Tikkanen, p. 050 568 7301 ja ylihoitaja Hanna-Maija Takala, p. 050 438 6092
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella VSHVA, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät Tutustu työnantajaan