test

Sairaanhoitaja,Tyks Traumojen hoito, kesätyö

Hakuaika päättyy  17.2.2023 14:00

Sykettä traumalla!

Sairaanhoitaja, jos Sinua kiinnostaa mielenkiintoinen, monipuolinen ja haastava työ positiivisiin voimavaroihin uskovassa työyhteisössä, haemme joukkoomme juuri Sinua!

Tyksin Tules toimialueella Traumojen hoidon vastuualueella on haettavana sairaanhoitajan sijaisuuksia kesäksi 2023 / ajalle 29.5.-3.9.2023.

Osastolla hoidetaan tuki- ja liikuntaelinten tapaturma- ja kasvainpotilaita. Osasto toimii T- sairaalassa. Työ on kolmivuorotöitä.

Arvostamme aktiivista työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja sekä potilaslähtöistä asennetta. Tarjoamme moniammatillisen tiimin tuen ja perehdytyksen tehtävään.

Työyhteisömme vahvuus on hyvä yhteishenki ja yhessä tekemisen meininki.
Tervetuloa iloiseen ja reippaaseen Traumaosaston huipputiimiin!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus tai Sairaanhoitajaopiskelijalla vähintään140 op.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.


Varsinais-Suomen hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastustoimen järjestämisestä 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialuetta rakentavat yhdessä kaikki 27 kuntaamme, sairaanhoitopiiri, erityishuollon palvelut sekä pelastuslaitos.

Meistä tulee noin 23 000 asiantuntijan uusi työpaikka - yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen.

Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa!

Osastonhoitaja Kaisa Suuripää p. 02 3133144 ja apulaisosastonhoitaja Johanna Hilden p. 02 3131214

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät Tutustu työnantajaan