test

Sairaanhoitaja, Tyks, Turku

Hakuaika päättyy  31.3.2023 14:00

Varsinais-Suomen Hyvinvointialueella (Varha) on haettavana sairaanhoitajan toimet Turun yliopistollisen keskussairaalan Totek toimialueella. Toimen ensisijainen sijoituspaikka työsuhteen alussa on Kirurgisessa sairaalassa sijaitseva ortopedinen leikkausosasto, johon on keskitetty tekonivelkirurgia, selkäortopedia ja lannerangan neurokirurgia, sekä ylä- ja alaraajatoimenpiteet. Lisäksi yksikköön on keskitetty Tyks Erva-alueen tekonivelkirurgian revisiotoimenpiteet. Yksikössä on 11 leikkaussalia. Työ on päivätyötä arkisin ja lisäksi siihen sisältyy varallaoloa arki-iltaisin klo 20 asti.

Oletko Sinä kiinnostunut sairaanhoitajan työstä dynaamisessa ja uudistuvassa työyhteisössämme ortopedisellä leikkausosastolla? Tule mukaan huippuosaajiemme joukkoon! Haemme vakituisiin työsuhteisiin leikkaus- ja/tai anestesiahoitotyöhön perehtyneitä tai siitä kiinnostuneita sairaanhoitajia. Arvostamme perioperatiivisen hoitotyön työkokemusta ja täydennyskoulutusta. Turvaamme yksilöllisen perehdytyksen uusiin työtehtäviin. Tarjoamme mahdollisuuden syventyä eri vastuualueisiimme, laajentaa omaa ammatillista osaamista sekä kehittää itseä ja työtämme. Tehtävään valittavalta edellytämme hyviä tiimityöskentely- ja työelämätaitoja sekä kykyä sopeutua nopeatempoiseen työskentelyyn. Työssä eduksi on positiivisuus, joustava työote ja kehittämismyönteisyys.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Tiina Ilola, p. 050 466 4907 ja ylihoitaja Hanna-Maija Takala, p. 040 438 6092.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät *** Egentliga Finlands välfärdsområde (Varha) är en av Finlands största arbetsgivare. Vi, 23 000 arbetstagare inom social-, hälso- och räddningsbranschen tryggar, botar och räddar – välfärd tillsammans, varje dag. Vi erbjuder betydelsefullt arbete i ett unikt område som berikas av städerna, landsbygden, skärgården och havet. Det finns nästan 800 olika yrkesbeteckningar på vår akademiska och tvåspråkiga arbetsplats. Vi verkar i enlighet med våra centrala värderingar – vänligt med yrkeskunnighet, uppskattande och jämlikt, och ansvarsfullt och effektivt. Tutustu työnantajaan