Sairaanhoitaja, useita sijaisuuksia - Oulun kaupunki

Haemme Oulun kaupungin terveydenhuollon erityispalveluiden mielenterveys- ja avopäihdepalveluissa SAIRAANHOITAJIA eri mittaisiin sijaisuuksiin mielenterveys- ja avopäihdepalveluissa.

Sairaanhoitajat työskentelevät palvelualueella erilaisissa tehtävissä ja toimipisteissä. Suurin osa henkilöstöstä tekee säännöllistä päivätyötä. Liikkuvassa avohoidossa ja mielenterveyspäivystyksessä työ on kaksivuorotyötä. Korvaushoidossa työ on päiväluonteista vuorotyötä.

Oulun kaupunki tuottaa palveluita alueellisesti ja osa palveluista on keskitettyä. Palvelualueiden kuvaukset linkeistä.

Mielenterveyspalvelut:
https://www.ouka.fi/oulu/terveyspalvelut/mielenterveys
https://www.ouka.fi/oulu/terveyspalvelut/lasten-ja-nuorisopsykiatrinen-tyoryhma-lanu

Avopäihdepalvelut:
https://www.ouka.fi/oulu/terveyspalvelut/paihteet-ja-muut-riippuvuudet
https://www.ouka.fi/oulu/terveyspalvelut/avopaihdepalvelut

Ilmoitathan hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut ja milloin olet käytettävissä. Lisätietoja voit kysyä esimiehiltä. Yhteystiedot löydät ilmoituksen alta. Yhteydenotot pyydetään jättämään ensisijaisesti sähköpostitse.

Esimiehet valitsevat haastateltavat hakemusten perusteella ja ottavat yhteyttä hakijoihin haastatteluaikojen sopimiseksi. Haastatteluja ja rekrytointeja tehdään hakuajan aikana sitä mukaan kuin hakemuksia saapuu.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävissä on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi terveydenhuoltoalan opistotasoinen tutkinto, joissa terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Aikaisempi työkokemus psykiatrisesta tai päihdehoitotyöstä katsotaan eduksi.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan.

Kyseessä on tehtäviä, jonka osalta työnantaja voi tarvittaessa pyytää nähtäväksi huumausainetestin tulosta
henkilövalinnan yhteydessä. Oulun kaupunki käyttää tehtävissä koeaikaa.

Haettavien tehtävien palkkaus on TVA-tasojen 2-3 mukainen 2555,81-2594,85 €/kk. Mielenterveyspäivystyksessä palkkaus on TVA-tason 3 mukainen 2703,17 €/kk.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/1082/2021. Hakemukset on toimitettava 31.3.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi
Kati Kananen, p. 044 703 5986
Pohjoisen alueen psykiatriset aluetyöryhmät ja avopäihdepalvelut, korvaushoito, Haukiputaan Road
Kati Leinonen, p. 044 703 6168
Eteläisen alueen psykiatriset aluetyöryhmät ja avopäihdepalvelut, korvaushoito, päihdepäivystys
Jenni Peiramo, p. 044 703 6032
Keskitetyt palvelut; mielenterveyspäivystys, akuuttityöryhmä, liikkuva avohoito, ravitsemuskuntoutus, epävakaatyöryhmä, injektiopoliklinikka
Anne-Kaisa Kallion, p. 044 703 6121
Lasten- ja nuorisopsykiatrinen työryhmä

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Terveyspalvelut, Terveydenhuollon erityispalvelut
Osoite: Oulun kaupunki, 90015 Oulun kaupunki

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.