Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (Vaarinsaari) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote hakee sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Vaarinsaaren palvelukeskukseen ajalle 1.9.2022 - 31.12.2022.

Vaarinsaaren palvelukeskus Ristiinassa tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista sekä jaksohoitoa ikäihmisille. Vaarinsaaressa on 38 pysyväispaikkaa ja 8 jaksohoitopaikkaa. Henkilökuntamme koostuu sairaanhoitajista, lähihoitajista ja hoiva-avustajista, joiden lisäksi joukossamme on sosionomi ja fysioterapeutti. Lääkäriä voidaan tarvittaessa konsultoida ympäri vuorokauden ja omalääkärimme vierailee talossa säännöllisesti.

Sairaanhoitajan tehtävä tehostetussa palveluasumisessa on vastuullista ja monipuolista hoito -ja hoivatyötä. Tehtävänkuvaan kuuluu perushoidon lisäksi sairaanhoidollinen vastuu asiakkaista, yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa hoito -ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Sairaanhoitaja tekee työssään paljon yhteistyötä lääkärin kanssa ja vastaa asiakkaiden lääkehoidosta, sekä tukee ja ohjaa muuta tiimia hoitotyössä. Sairaanhoitajan työ on kaksivuorotyötä.

Tavoitteemme on asukkaiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukeminen ja edistäminen. Käytämme voimavaralähtöistä sekä kuntouttavaa työotetta. Toiminnassa tärkeää on turvata hyvä ja arvokas loppuelämä niin fyysistä, kuin psyykkistäkin hyvinvointia tukemalla. Jaksohoidon tavoitteena on tukea asiakkaan kotona pärjäämistä ja mahdollistaa esimerkiksi omaishoitajan vapaajaksot.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Työnantajana Essote tukee työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Pidämme hyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon sekä sähköpyörä työsuhde-edun. Lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä tarjoamalla työntekijöillemme ePassi-edun liikuntaan ja kulttuuriharrastuksiin.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Ida-Sofia Paavilainen, puh. 040 359 9446, ida-sofia.paavilainen@essote.fi ja ajalla 22.7.-21.8.2022 vastuusairaanhoitaja Amy Heinänen, puh. 040 842 4728, amy.heinanen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä. Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Tuderuksentie 2, 52300 Ristiina

Sinulle suositellut työpaikat