Skip to main content
test
SAIRAANHOITAJA vakituinen sekä sijaisuus MIPÄ - Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä

Tule tekemään monipuolista ja mielenkiintoista päivätyötä energiseen Mielenterveys- ja päihdeyksikköömme!

Meillä on avoinna sairaanhoitajan vakituinen työsopimussuhde sekä 31.12.2023 kestävä sijaisuus. Työn voi aloittaa heti, ajankohdasta voidaan sopia. Laita hakemukseesi, haetko vakipaikkaa vai sijaisuutta.

Pääset töihin reippaaseen ja iloiseen moniammatilliseen tiimiin tekemään erittäin monipuolista työtä. Saat hyvän perehdytyksen ja tukemme. Kuuntelemme mielellämme kehittämisideoitasi.

Meille on tärkeää, että kaikilla on työssä hyvä olla. Meillä on järjestetty ryhmätyönohjaus ja kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiin. Saat ePassiFlexin sekä muita liikunta- ja kulttuurietuja. Työterveyshuoltomme on kattavaa ja laadukasta.

Tuotamme avomuotoisia mielenterveys- ja päihdepalveluita Riihimäen, Hausjärven ja Lopen 18 vuotta täyttäneille asukkaille.

Tehtäviin kuuluu mm. ajanvarauksettoman aamuvastaanoton pitäminen, opioidikorvaushoidon toteuttaminen, yksilövastaanotot sekä ryhmämuotoiset hoidot.

Toivomme, että olet ratkaisukeskeinen, systemaattinen, aikaansaava sekä omaat reippaan ja avoimen asenteen uusia asioita kohtaan. Joustavuus, itseohjautuvuus sekä kiireen- että muutoksensietokyky ovat myös arvostettavia taitoja tässä työssä.
Sinulla tulee olla tartuntatautilain §48 ja §48a:n mukainen rokotussuoja.


Lisätietoja

http://www.riihimaenseudunterveyskeskus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kysy lisätietoja oh Sari Ledigiltä, 019 758 5961, sari.ledig@riihimaki.fi tai yh Auli Anttilalta, 019 758 5815, auli.anttila@riihimaki.fi.

Lisätietoja

Avoterveydenhuolto, Mielenterveys- ja päihdetyö
Osoite: Penttilänkatu 5, 11100 Riihimäki

Sinulle suositellut työpaikat