test
Sairaanhoitaja Valkokultaan - Kirkkonummen kunta

Tervetuloa tekemään kanssamme arvokasta ja iloista työtä uusissa toimitiloissamme!

Valkokulta tarjoaa pitkäaikaisasumista ikäihmisille Kirkkonummella, ja etsii nyt sairaanhoitajaa täydennykseksi iloiseen joukkoonsa vakituiseen työsuhteeseen. Asukkaamme ovat ihastuttavia ikäihmisiä, ja pääset halutessasi käyttämään ja kasvattamaan ammattitaitoasi monipuolisesti. Tarjoamme sinulle antoisan työn vanhustyötä kehittävässä moniammatillisessa työyhteisössä, jossa teet tiivistä yhteistyötä niin lähihoitajien, lääkärin, farmaseutin kuin fysioterapeuttienkin kanssa. Valkokulta on ylpeä osa Kirkkonummen kunnan vakaita Ikäihmisten hyvinvointipalveluita. Ympärivuorokautisesti toimiva Valkokulta tarjoaa monipuolisen työympäristön ikäihmisten kanssa työskentelystä kiinnostuneelle työntekijälle loistavien kulkuyhteyksien varrella Masalassa.

Eduksesi tässä työssä on aiempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä molempien kotimaisten kielten suullinen taito. Saat kuitenkin hoidettua työtehtäväsi laadukkaasti pelkällä sujuvalla suomen kielen taidollakin! Arvostamme lisäksi työyhteisötaitoja, innostunutta työotetta sekä halua sitoutua toiminnan ja oman ammattitaitosi kehittämiseen. Lisäksi toivomme sinulta vastuullisuutta, sillä asukkaamme ovat meille tärkeitä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa sekä lääkehoidon osaamisen todentamista. Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen. Tehtävään sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työ on 2-vuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin, ja alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään ensisijaisesti kunnan sisäisillä hakijoilla.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy meistä lisää!

Hakemukset toimitetaan 7.12.2021 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 395517).

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/volskoti-1

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Valkokullan palvelupäällikkö Sari Ahola puh. 050-3209106 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Perusturvan palvelualue, Ikäihmisten palvelut, Valkokulta

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Vernerintie 9 A, 02430 Masala

Sinulle suositellut työpaikat