Sairaanhoitaja: vammaispalvelut, Nurmes (ID4160) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 7.3.2021 mennessä SAIRAANHOITAJAN tehtävä

Haemme sairaanhoitajaa Nurmeksen Kuusikumpuun, joka on kehitysvammaisten tehostettu asumispalveluyksikkö. Kuusikummussa työskennellään kodinomaisissa tiloissa. Esimiehen lisäksi sairaanhoitajan työskentelyä tukee osaava moniammatillinen työyhteisö, jossa useat työntekijät tuntevat asiakkaat jopa 20-30 vuoden ajalta. Kuusikummun työhyvinvointikyselyn tulokset ovat olleet perättäisinä vuosina erittäin hyvät ja arjen työssä hyvinvointi tulee esille mm. työntekijöiden iloisuutena, auttavaisuutena ja sitoutumisena pitkäjänteiseen työhön.

Sairaanhoitaja työhön kuuluu perushoitoa, hoivaa, avustamista sekä ohjausta asiakkaiden erilaisissa elämän- ja arjen tilanteissa Kuusikummun asumisyksikössä sekä moniammatillinen yhteistyö asiakkaan lähi- ja viranomaisverkostossa. Sairaanhoidon tehtävät ja vastuu ovat Kuusikummun asumisyksikön lisäksi myös Juuan ja Lieksan asumispalveluissa.

Kesällä 2021 valmistuu Juukaan uusi asumisyksikkö, jonka sairaanhoitaja toimii Kuusikummun sairaanhoitajan työparina ja 1.8.2021 alkaen Kuusikummun sairaanhoitaja työskentelee sovitusti Kuusikummun lisäksi vain Lieksassa.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä. Edellytämme joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Työn liikkumisen vuoksi sinulle on oltava B-ajokortti ja oman auton käyttö.

Siun sotella on Nurmeksessa tilapäiseen asumiseen soveltuvia asuntoja, soluasunnot@siunsote.fi.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Työtehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtävä alkaa 8.3.2021 tai sopimuksen mukaan.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Lisätietoja antaa palveluesimies Kirsi Karjalainen p. 013 330 5126

Sairaanhoitaja Leena Ruokolainen p. 013 3305424 to 25.2. klo 12 - 13:00

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 23.2.2021.

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Kirsi Karjalainen p. 013 330 5126

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja