Sairaanhoitaja, vanhuspsykiatrian osasto V1 - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Etsimme sairaanhoitajaa Tyks psykiatrian Vanhuspsykiatrian vastuualueelle. Pääasiallinen työn suorittamispaikka työsuhteen alussa on vanhuspsykiatrian osasto V1:llä Turussa.

Osastolla hoidetaan pääsääntöisesti yli 70-vuotiaita vaikeista psykiatrisista ongelmista kärsiviä vanhuksia, joilla on usein myös somaattisia sairauksia. Osasto on 18-paikkainen ja meillä on käytössä omahoitajajärjestelmä. Työn hyvä hoitaminen edellyttää psykiatrisen osaamisen lisäksi joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tiimityöhön.

Työ on kolmivuorotyötä, työaika 38,25 h/viikko. Koeaika on neljä kuukautta.

Haastattelut tapahtuvat viikoilla 4-5/2021.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Olemme Savuton sairaala.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Arja Jalonen, p. 040 196 0619, arja.jalonen@tyks.fi tai ylihoitaja Jaana Silvola, p. 044 907 3243, jaana.silvola@tyks.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue
Osoite: Kunnallissairaalantie 20, 20700 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka