Sairaanhoitaja, vanhusten palvelut - Lopen kunta


Kaipaamme innovatiivista kuntoutuksen kehittäjää! Oletko sinä hakemamme sairaanhoitaja? Haemme sairaanhoitajaa 13.09.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan vakinaiseen työsuhteeseen Hoivakoti Eedilässä sijaitsevaan lyhytaikaisyksikkö Toimelaan. Sairaanhoitajan toimi on uusi. Työ on päivätyötä. Toimela on 10 paikkainen, paikoista yksi on sosiaalipäivystyspaikka. Työtä tehdään kuntouttavalla työotteella, moniammatillisesti ja asiakaslähtöisesti tavoitteena asiakkaan kuntoutuminen ja selviytyminen mahdollisimman pitkään kotona. Toimelassa työskentelee innostunut ja ammattitaitoinen henkilökunta, tervetuloa työskentelemään mukavaan työyhteisöön!

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu päivittäisen hoitotyön lisäksi yksikön lääkehoidosta ja sen valvonnasta vastaaminen sekä kuntouttavan työtavan ja toiminnan edistäminen. Hakemukset pyydetään tekemään tiistaihin 31.08.2021 klo:16.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta. Haastattelemme jo hakuaikana, joten tee hakemuksesi pian.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 559/1994 § 7 mukainen soveltuva tutkinto. Tehtävien hoito edellyttää kiinnostusta ikäihmisten kuntoutuksesta, yhteistyötaitoja, joustavuutta ja halua kehittää työtä. Edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon suoritettua Love-tenttiä tai valmiutta suorittaa Love-tentti kolmen kuukauden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotussuoja. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan kuukauden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta. Lisäksi hakijalta toivotaan kuntouttavaa työotetta ja joustavuutta sekä halua kehittää työtä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2 534,24 euroa/kk. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava sairaanhoitaja Satu Solin p. 019-758 6166, satu.solin@loppi.fi

Lisätietoja

Lopen kunta, Perusturvalautakunta, Vanhusten palvelut

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin ja noin 8000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Opintie 3, 12700 Loppi
Lopen kunta - Savuton työpaikka Lopen kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat