Sairaanhoitaja/ varahenkilö - Rauman kaupunki

Haetaan neljää sairaanhoitaja/ varahenkilöä Hoitotyön henkilöstöpalveluihin.

Työ on vuorotyötä ja työvuoroissa noudatetaan autonomista työvuorosuunnittelua.

Varahenkilön toimintakenttä on koko Rauman kaupungin Sosiaali- ja terveystoimiala, työn alkaessa sijoituspaikkana on Hoitotyön henkilöstöpalvelut. Varahenkilöstö sijoittuu akuuttivarahenkilöstöön tai vuosilomavarahenkilöstöön työntekijän osaamiseen ja organisaation tarpeeseen perustuen.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Kelpoisuuden osoittama tutkintotodistus ja työtodistukset on esitettävä mahdollisessa haastattelussa.

Lääkehoidon osaaminen verkossa (LOVe) on oltava suoritettuna yksikön vaatimusten mukaisesti työsuhteen alkaessa tai viimeistään koeaikana.

Lisäksi edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttöön liittyy 6 kk:n koeaika.

Tehtävää haetaan 1.6.2020 klo 16.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti. Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää kirjallisena osoitteeseen: Rauman sosiaali- ja terveystoimiala, PL 283, 26101 Rauma.

Tutustu työnantajaan

Ylihoitaja Outi Arvela, puh. 040 180 9752 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@rauma.fi

Rauman kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Hoitotyön henkilöstöpalvelut
Osoite: Steniuksenkatu 2, 26100 Rauma

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää, joista reilut 1000 työskentelee sosiaali- ja terveystoimialalla. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.