test
Sairaanhoitaja (varahenkilöstö) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote hakee neljää (4) sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin varahenkilöstöön 14.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Varahenkilöstöön kuuluu 34 sairaanhoitajaa ja 41 lähihoitajaa, jotka työskentelevät henkilökohtaisesti räätälöidyllä kiertoalueella. Varahenkilön kiertoalueen työyksiköitä ovat mm. mielenterveys- ja päihdepalvelujen yksiköt, konservatiivisen sekä operatiivisen osastoryhmän tiimit, päivystys, tehovalvonta, lastenyksiköt ja dialyysi.

Varahenkilöstössä sairaanhoitaja sijaistaa äkillisiä poissaoloja, vastaa työvuorossaan oman tehtäväalueen yksikön sairaanhoitajan toteuttamasta hoitotyöstä ja työyksikön toimintavalmiudesta yhdessä muiden ammattiryhmien kanssa.

Tarjoamme kiinnostavan tehtäväkokonaisuuden kehittyvässä ja mukavassa työyhteisössä, jossa voi kasvattaa monipuolisesti ammattitaitoa ja saa hyvän näköalapaikan hoitotyön eri osa-alueille. Tuemme työssä jaksamista sekä työn ja yksityiselämän yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Määräaikaisesti huomioimme myös työpisteisiin matka-ajan osittain työajaksi erillisen organisaatio-ohjeen mukaan. Varahenkilöiden työvuorot ovat pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja sekä tarvittaessa yövuoroja.

Haemme työntekijää, jolla on vahva ammatillinen osaaminen hoitotyössä, hyvä paineensietokyky sekä valmius työskennellä erilaisissa moniammatillisissa toimintaympäristöissä. Arvostamme innostunutta ja joustavaa asennetta, potilaslähtöistä työotetta, kiinnostusta hoitotyön kehittämiseen, kykyä tiimityöskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja työelämätaitoja.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan 100 euron rekrytointilisää määräaikaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Eduksi luetaan työkokemus vastaavissa tehtävissä sekä voimassa oleva ajokortti.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sijaishallinnan esimies Petri Jetsu, puh. 040 359 7261, petri.jetsu@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat