Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, varahenkilöstö, Kotka - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Haemme sairaanhoitajia Kymsoten hoitotyön varahenkilöstöön erimittaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin Kymenlaakson keskussairaalaan Kotkaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monien mahdollisuuksien työn moniammatillisessa työyhteisössä, joko akuutissa varahenkilöstössä (Akva) tai sisäisenä sijaisena (Sissi).
Akuutti varahenkilö on hoitotyön ammattilainen, joka korvaa hoitohenkilöstön välitöntä poissaoloa
Sisäinen sijainen on hoitotyön ammattilainen, joka sijaistaa hoitotyön pitkiä poissaoloja. Sissin esimiehenä toimii sen yksikön esimies, jossa sissi työskentelee. Työsuhde tehdään varahenkilöstöön.

Hoitotyön varahenkilöstössä sinulla on mahdollisuus laajentaa ja syventää omaa osaamista koko hoitotyön varahenkilöstön toiminnan alueilla. Esitä toiveesi, etsitään sinulle sinun toiveiden työ!

Akuutissa varahenkilöstössä työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä
Sisäisenä sijaisena työvuorot muodostuvat työyksikön toimintatavan mukaisesti

Työnantajana tarjoamme:
- Kilpailukykyisen palkan, joka nousee työvuosien karttuessa
- Vuosiloman, joka pitenee palveluvuosien kertyessä
- Hyvän perehdytyksen
- Monipuolisia tehtäviä osana osaavaa työyhteisöä
- Mahdollisuuden kehittää työtä
- ePassi- hyvinvointisovelluksen
- Kattavan koulutuskalenterin

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen sairaanhoitajan -tutkinto, rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä voimassaolevat lääkeluvat. Lääkeluvat voi suorittaa heti palvelussuhteen alussa.

Edellytämme tartuntatautilain 48 a § asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Sovimme haastatteluja ja teemme valintoja jo hakuajan kuluessa.

Ota seurantaan Kymsoten akuuttivarahenkilöstön IG-tili ja tutustu tähän AKVA- tiimin moniosaajiin: https://www.instagram.com/kymsote_akva/

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Virpi Muurman p 040 489 8458
Palvelualuepäälikkö Aila Rantala p 040 487 6139

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48210 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat