Sairaanhoitaja (varahenkilöstö) - Lohjan kaupunki

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen ikääntyneiden palveluiden kotihoidon varahenkilöstöön.

Työskentelyalue on pääsääntöisesti kotiutus- ja kotikuntoutustiimi. Työ on arkisin ja viikonloppuisin tehtävää kaksivuorotyötä.

Ikääntyneiden palveluissa on osaava, asiakastyöstä ja sen kehittämisestä kiinnostunut henkilökunta. Arvostamme kehittämismyönteistä työotetta, kokemusta vanhustyöstä ja tiimityöskentelyssä tarvittavia hyviä vuorovaikutustaitoja. Muodollisen kelpoisuuden lisäksi odotamme joustavuutta, ryhmätyöosaamista sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta moniammatillisissa tiimeissä. Työn hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Sairaanhoitajan toimenkuvaan kuuluu mm. toimia hoitotyön asiantuntijana moniammatillisissa verkostoissa, toteuttaa itsenäisesti sovittujen hoitolinjausten mukaista asiakkaan hoitoa ja huolenpitoa, tukea asiakkaan terveyttä ja toimintakykyä, ohjata asiakkaita ja omaisia sekä osallistua yksikön kehittämistyöhön. Sairaanhoitaja huolehtii laboratoriotutkimuksista ja toteuttaa turvallista lääkehoitoa lääkehoitosuunnitelman mukaisesti. Työ edellyttää tilanteiden itsenäistä arviointia, harkintaa sekä ammatillisen vastuun mukaista toimintaa ja päätöksentekoa. Sairaanhoitajan toimenkuvaan kuuluu myös opiskelijanohjaus ja uuden työntekijän perehdyttäminen.

Kelpoisuusehto: Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) säädetty laillistus. Lisäksi odotamme hakijoilta vanhustyön kokemusta sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta.

Peruspalkka on 2599,48 €/kk, KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Työntekijöiltä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakuaikaa jatketaan 8.2.2021 asti.

Haastattelut viikoilla 6-7.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
tavoitettavissa parhaiten arkipäivisin klo 8-15
kotihoidon aluevastaava Katariina Pelkonen puh. 044 374 7643, katariina.pelkonen@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 8.2.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-4-21. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lohjan kaupunki, Kotona asumisen tuki
Osoite: Lohja, 08100 Lohja

Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka