Skip to main content
test
Sairaanhoitaja: varahenkilöstö, pohjoinen alue (id6218) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Vahvistamme nyt varahenkilöstöämme, oletko sinä uusi työkaverimme?

Etsimme nyt sairaanhoitajia 14.8.2022 mennessä vakituiseen varahenkilöstöön pohjoiselle alueelle (Juuka, Lieksa, Nurmes). Varahenkilönä toimit rekrytointipalveluiden työntekijänä ja olet sijaisena ennalta sovituissa yksiköissä eripituisissa poissaoloissa.

Tässä haussa etsimme tekijöitä sekä lyhyiden että pitkien varahenkilöiden tiimiin. "Lyhyet sissit" sijaistavat yksiköissä lyhyitä 1-3 päivän poissaoloja siirtyen ketterästi yksiköstä toiseen. Työpaikkoja löytyy kotihoidosta, asumispalveluista sekä tk-sairaaloista.

Sovit lyhyeksi varahenkilöksi, jos

  • yhteen työyksikköön juurtuminen ei ole sinun juttusi
  • haluat aktiivisesti kehittää ammattitaitoasi
  • olet joustava, sopeudut uusiin muuttuviin tilanteisiin
  • sinulla on hyvät sosiaaliset taidot
  • sinulla on positiivinen elämänasenne
Pitkät sissit sijaistavat yksikössä erilaisia pitkiä poissaoloja kuten vuosilomia, äitiyslomia jne. Henkilö voi olla pitkään samassa yksikössä ja hänen sijaisuutensa tausta voi vaihdella.

Sovit pitkäksi varahenkilöksi, jos

  • pidät työskentelystä yhdessä työyksikössä kerrallaan
  • haluat aktiivisesti kehittää ammattitaitoasi
  • sinulla on hyvät sosiaaliset taidot
  • sinulla on positiivinen elämänasenne
Tässä sinulle tarjolla vähän erilainen työ!

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon virka- ja työehtosopimuksen (SOTE -sopimus) mukaisesti.

Lyhyelle varahenkilölle maksetaan lisäksi kiertolisää, jonka suuruus on pohjoisella alueella 200 €/kk. Ilmoitathan hakemuksessasi, mistä paikkakunnasta olisit kiinnostunut.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Myös osa-aikatyö on mahdollista tarpeesi ja tilanteesi mukaan. Lähde mukaan kokeilemaan, räätälöidään juuri sinulle sopiva työ.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Kysy lisätietoja palveluesimies Merja Moisaselta puh. 013 330 4751 tai rekrytointisuunnittelija Laura Naumaselta, puh. 013 330 4216.

Jätä hakemus sähköisesti 29.5.2022 mennessä.

Joensuussa 11.5.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat